UŞAK / SİVASLI - Cumhuriyet İlkokulu

TEKNOFEST 2024

Okulumuzun Logosu Yenilendi

Ara

ÇEDES Projesi kasım ayı faaliyetleri kapsamında okulumuz Değerler Eğitimi Kulubü tarafından Filistin'e yardım için para toplandı.

Kas

Bizi Sosyal Medyada da Takip Edebilirsiniz.

Kas

Okulumuz bünyesinde, atık kağıtların geri dönüşümü sayesinde doğaya ve çevremize katkıda bulunduk.

Kas

Aramızdan ayrılışının 85. yılında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal'i düzenlenen programda saygıyla andık.

Kas

Okulumuzda yürütülen ''7 Painters 7 Paıntıngs'' eTwinnig Projesi kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte Vassily Kandinsky ressamı hakında bilgiler edindik. Sanatsal çalışmalar yaptık.

Kas

Okulumuzda eTwinning projesi kapsamında anasınıfı öğretmeni Nevra HAN tarafından ''7 Painters 7 Paintings''  projemiz ile ülkemizdeki ve dünyadaki sanat eserlerinin tanınması ve web 2 araçlarını kullanarak çeşitli eğitim programları aracılığıyla öğrenilmesi amaçlanmaktadır.

Mrt

İlçemizde, baharın başladığı, doğanın uyandığı gün olarak kabul edilen 21 Mart Türk Dünyası ve Türk Toplulukları Haftası Nevruz Bayramı , okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı. Bu güzel günde emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize, okul personelimize ve velilerimize çok teşekkür ederiz.